fransgonny.reismee.nl

zweden

Ja. hallo allemaal.

We zijn inmiddels In Stockholm geweest, prachtige stad en ja, eel schoon en een geweldige oude stad met prachtige gebouwen en leuke straatjes.

We hebben de avond er voor er erg lekker gegeten en zijn de dinsdag de hele dag in de stad geweest, echt geweldig.

Vandaag ruim 650 km gereden naar Kopenhagen en lekker aan de kaasfondue gezeten en morgen gaan we Kopenhagen bekijken en dan helaas moeten we echt in een snelterrein vaart terug naar Hunxe om de camper in te leveren op zaterdag.

Dan zit het er op en horen jullie nog het laatste deel van onze reis.

mascha

yummie kaasfondue! Wat een verwennerij! Nou haast je niet terug voor t weer, want t is matig hierzo.

Yann en ik komen misschien zondagavond bij jullie slapen als er een plekje is in jullie residentie? Dan willen we maandag de babyspullen ophalen bij Martijn en moeten we 's middags thuis zijn, want dan komen Yann zijn ouders, oma en de hond 5 dagen logeren in onze vakantie!

Kus,
Mascha.

meta

ach Mascha, niet zo klagen hoor. Het is nog steeds boven de 20 graden, de zon is er af en toe en het is overwegend droog. Allemaal best goed te doen toch?! Het zal allicht warmer zijn dan noorwegen en zweden. Moet wel zeggen dat moeders korte verhaaltjes schrijft tegenwoordig.Denk dat de kaasfondue en wijn te lekker smaakt! Die camper moet natuurlijk leeggedronken worden ;-))

Tja, aan al het leuks komt een einde, maar er komt altijd weer iets leuks achteraan.

Xmeta

Nathalie

Stockholm, Kopenhagen, wijn en kaasfondue. Ik zou zeggen wat wil je nog meer. Wat hebben jullie een topvakantie. Doe rustig aan en geniet van de laatste vakantiedag! Ik hoor het als jullie weer binnen onze landsgrenzen verkeren. Zal Luca de dikke kus morgen overbrengen. Weet zeker dat jullie er een terugkrijgen.