opnieuw een en ook laatste dag San Fransisco
Eindelijk een lekker ontbijt gevonden, heerlijk verse jus en ja jammer weer vette broodjes of helaas zoete, maar wel lekker maar we zullen blij zijn met ons eigen ontbijtje morgen in de camper.
Vandaag hebben we allebei in de gevangenis van alcatraz gezeten, heel indrukwekkend.
Verder hebben we echt geshopt Frans heeft 2 echte Levi's gescoort en een leuk natuurlijk overhemd.
De nike's hebben we nog niet kunnen vinden, maar wie weet ergens anders nog.
Union squire bezocht en weer veel gelopen en bijzondere dingen gezien, ook veel zwervers en dat vind ik toch wel heel triest, maar dat is hier nu eenmaal zo.
Morgen tussen 12 en 4 uur halen we de camper en dan gaat onze reis verder, we hebben de drukte van de stad ook wel gehad.
Dus gaan we morgen verder langs de kust om even de rust te zoeken en even bij te komen van de drukte.
Misschien hebben we dan voorlopig geen bereik met ons reis mee programma, dus misschien even geen berichten, jullie zullen het wel merken dan.
Voorlopig dus groetjes van onsxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
goedemorgen,
Wat heerlijk om de camper te gaan halen en lekker vrij de natuur in te gaan, en de mooie parken.
Wij gaan vandaag lekker fietsen ook leuk, maar iets minder weer als gisteren.
Goede reis doe voorzichtig
Liefs Geurt Truus
Je vraagt je af waarom die Amerikanen allemaal zo dik zijn. Maar goed, je gaat niet naar San Francisco voor de culinaire ervaring. Willen jullie er wel voor zorgen dat jullie de zorgvuldig opgebouwde reputatie hooghouden? Ik heb nog niet een foto met een lekker wijntje gezien. Dat kan natuurlijk niet.
Heel veel plezier met de campertour. Hoop dat het lukt om ons op de hoogte te houden. Virtueel meereizen is ook een beetje vakantie voor de thuisblijvers.
XX Nathalie
wat een leuke foto's.
we blijven gezellig mee reizen met jullie.
ik ben erg nieuwschierig naar de camper en hopen zo snel mogelijk mee te touren met jullie. gezellig.
dikke knuffels
antonio claudia en luca.
lieve opa en gonny.
bedankt voor de leuke kaart.
jullie zijn wel trots op mij he. hi hi.
hele dikke kus en veel knuffels.
luca de waterrat.
wij zagen in het oosten helemaal niet veel zwervers moet ik zeggen hoor.... en inderdaad... ik heb nog maar 1 wijntje gezien... dat kan echt niet!
Ben errug benieuwd naar de natuurfoto's! Daar zitten ook beren toch?