los angeles
Ja hoor hier zijn we dan weer, een paar dagen geen bereik gehad, zaten in de bergen langs de kust.Monterey en Carmel waar we de 17 miles drive gereden hebben prachtig, daarna de big sur langs de bird point waar de film van Hitchcock is opgenomen een prachtige rit langs de kust richting het zuiden.
Overnacht in San Simeon op een state camping met niets van luxe, maar helemaal top zo in de bergen.
Vrijdag het kasteel van William hearst bezocht dit was een hele rijke media man, hij woonde op een berg met 80.000 ha grond en een kasteel muiderslot is er niets bij.
Daana de wijnroute geredenen een camping gevonden net onder Santa Barbara 80 mile voor L.A., waar we zaterdag ochtend zijn heen gereden met een partij file, staan we nu op Malibu Beach een prachtig uitzicht en we gaan nu proberen om de stad in te komen.
Word vervolgt tot later, o, Mascha als ik je niet meer spreek heeeeeeeeeel veeeeeeeeeel succes met je sollicitatie dinsdag en met de huizen zoektocht en wil een van jullie ma een dikke kus geven van ons.
O en meta welkom thuis en dikke kussen voor jullie allemaalxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Voordat je het van een ander leest... ik was vandaag heel blond, want ik wilde gaan hardlopen en nam wel de sleutel van mijn flat maar niet van mijn appartement mee! Big problem! Ik bedacht mij dat jullie mogelijk sleutels hadden, maar wie had dan sleutels van jullie huis (ikzelf maar die lagen in de auto en de autosleutels in huis). Enfin, Gerard gebeld vanaf papa... die wist niet waar ze zouden liggen en Fiona zat op het vliegtuig ergens heen. T was afwachten. Ondertussen was papa hard op zoek naar een ladder zodat ik mogelijk op mijn balkon kon klimmen. Enfin, Gerard had iemand ingeschakeld om achter de bar te staan, was naar huis gegaan om te zoeken en belde mij dat hij jullie sleutels had. Dus in mijn hardloopkloffie naar Gerard gelopen, naar jullie huis waar ik GELUKKIG een set sleutels van mijn appartementje vond! Nou ja zelfs als jullie er niet zijn, helpen jullie mij uit de brand! T moet niet gekker worden ;-). Ja en waar was Yann dan? Die werkt het hele weekend in Lille aan de baan en is in Parijs zondag en maandag om spullen te verhuizen.
Mam ik heb even nagevraagd aan Marisa waar ze is want ik zag iets op haar site over Los Angeles..haha. Enfin je hoort het wel even als ze in je buurt is.
groetjes en big hug op zijn Amerikaans!
Mascha.
Oh ja en Yann en ik willen foto's zien!!!! We hebben jullie extra fotoruime kado gedaan, want die paar foto's steeds.... zo jammer ;-).
Dikke kus!
Hi there,
Wat een prachtige foto's! Was helemaal onder de indruk van die baai met die laaghangende mist. Zo uit een sprookjesboek.
Nog gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter. Claudia vertelde dat je had gebeld. Dat vond ze helemaal super. Een telefoontje uit de States. Lief hoor!
Hier alles prima. Nog een weekje hard werken en dan vakantie!! We zoeken het dichtbij huis maar boeken nog niets. Ik geloof het pas als ik in de auto zit. Carlo is de 23e jarig en ik heb voor zijn verjaardag een supermooi hotel gevonden in Maastricht. Daar is het Preuvement. Jullie horen het wel.
XX Nathalie