Vanaf Malibu beach naar Palm Springs vervolgens naar Phoenix.
Hallo, hier ben ik weer even een dag geen bereik, ja we konden het kopen, maar dat doen de zuinige nederlanders niet.
Maar vandaag een camping met aan sluiting. Gisteren naar Palm springs voor de kabelbaan , ja jammer he gesloten wegens onderhoud en ja gelijk 14 dagen ja daar kunnen we niet op wachten, vervolgens Indianen resort, ook gesloten, alleen het weekeinde open dus lekker teleurstelling dus, maar toen maar een prachtige rit door de bergen gemaakt en een camping gezocht vlakbij de snelweg want morgen is er een lange rit te gaan naar Phoenix.Trouwens even tussen door ik mis wel mijn ontbijt vrouw moet alles zelf doen. Oke de rit naar Phoenix was mooi maar wel langdradig.
We hebben voor het eerst een camping meegemaakt voor 55 plus lachen toch wel lekker rustig.Wat ik ook nog wil zeggen dat ze hier zulke rare bedragen hebben met die tax bijvoorbeeldcamping 48.51 dollar.
Het is hier op dit moment 39 graden en we zitten in een zandbak, nou je begrijpt wit verziekend heet, is niets voor Frans dus de airco draait op volle toeren. We hebben wel een zwembad dus gaan zo lekker zwemmen.
Morgen gaan we een indianen trail rijden en langzaam op weg naar de Grand Canyon, dus misschien weer geen verbinding, maar we zien wel.
O, Mascha hoe ging je sollicitatie en nog bedankt voor de geweldige verjaardags kaart ben ik helemaal vergeten was erg ontroerend dank je nog dikke kus aan jullie allemall en tot gauwxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Alzheimer? Je hebt me allang bedankt voor die verjaardagskaart hoor ;-). Heerlijk dat jullie zo genieten.
ik kijk nog steeds met jullie mee..... wat een geweldige vakantie hebben jullie!!! leuke foto's ook. heel veel plezier nog en een dikke knuffel