Glen canyon
Hey Moesje en Frans,
Als je de foto's in voorvertoning zet en dan bij extra's de formaten aan gaat passen dan kan je daar procentueel aanpassen en er bijvoorbeeld 50 % van maken. Succes!
Dikke kus, Meta
hai paps en gonny.
met antonio gaat het goed.
hij moet 1okt weer voor controle.
altijd weer zenuwslopend om daar naar toe te leven.
hij zit nu 20 sept 9uur in het vliegtuig naar suriname.
komt volgende week maandag weer terug.
wij willen dan rond 9okt met vakantie. als de uitslag het toelaat.
ik ben nu tot 1nov vrij.
we hebbben een pittige ruzie met karin en gerad gehad.
het is jammer van het laatste weekje had nog wel willen werken ook om je vaste klanten dag te zeggen.
en met luca gaat het natuurlijk goed.
wat hebben jullie een geweldige reis.
zulke mooie en fasinerende dingen.
echt cool zoals luca dat zegt.
heel veel liefs en kusjes ons.
Hallo lieve frans en gon,
Ze blijven maar binnenkomen: die fantastische belevenissen van jullie vanuit het land aan de andere kant van de grote plas. De foto's spreken voor zich en die vuurdoop in een helicopter van jouw is toch ook helemaal te gek?! Gaat de balonvaart in de cannyon ook nog door? Hier gaat alles oki doki. Corry heeft gisteren samen met Truus de dam tot dam loop (25km.) gelopen. Ze komt vanmiddag weer thuis. Volgend weekened een of twee nachtjes in jullie huis omdat we bezoeken in 't gooi afleggen.
Sterkte in de hitte en we volgen jullie op de voet.
Liefs Corry en Roland
Hallo lieve schatten,
Ik volg jullie op de voet hoor.
Heb het adres van Renate gekregen.
Volgens mij hebben jullie het ontzettend naar je zin daar. De foto's en verhalen spreken voor zich! Wat een geweldige ervaring he, die Grand Canyon en dan ook nog de helicoptervlucht!!!! Stekte in de hitte daar.
Dikke kus.
Wauw wat te gek allemaal!! Geniet ervan, dikke kus merove
hai g en f,
Nou ik heb jullie reisverslag gelezen, echt super dat het allemaal zo indrukwekkend is. En mooie foto's die jullie hebben gemaakt. Nou ik blijf lekker mee reizen, doe voorzichtig, dikke kus van Olaf, Merove, Noalisa en Senne
Oja, mijn zusje is bij Antonio hout gaan bekijken voor hun nwe vloer, dat is toch grappig he. Op de een of andere manier kwamen ze op Hilversum uit en toen was de link snel gemaakt, haha x
hai, ja we blijven mailen maar kunnen jullie even bellen. Niets bijzonders geen stress (ben niet aan het bevallen ofzo haha) maar hoor je graag.
x merove
Hi Folks,
we genieten van jullie prachtige foto's! Jammer dat jullie niet iets noordelijker uitkomen met jullie trip.....wij zijn volgende week ook met camper in Washington aan het touren! Liefs van de canadeesjes!!!!!!!!!!!!