fransgonny.reismee.nl

camper

Ben helemaal blij, heb net mascha gesproken via skype, en die vroeg mij hoe de camper is ze zei daar heb je weinig over vertelt, dus bij deze even een verslag over de camper.

Ja weer het woord geweldig maar dat is ook zo, met een hele grote koelkast, vriesvak daar kan voor een week vlees in of wat je er ook maar in stopt, veel bergruimte we hebben allebei een kant voor onze kleding, een apart toilet en een groot bed met nog eens een aparte doucheruimte, wat heerlijk is te douchen in je eigen camper en niet met je handdoek te lopen naar altijd te verre wasgelegenheid.

Altijd heet water waar je ook staat echt helemaal top.O, ja en twee slide outs dat betekent als je gestopt bent kan je de achterkant en het woongedeelte vergroten een druk op de knop en de boel schuift naar buiten, te gek allemaal.

Ik denk dat dit wel voldoende is, we hebben voor het eerst uitgeslapen wel tot negen uur en gaan dan nu na het ontbijt de route 66 rijden, Frans had voor mij een cadeautje bedacht om hem te gaan rijden op de motor, maar dat vind ik toch te eng in toch een ander land en een vreemde motor, dus we nemen de camper.

Dat horen jullie wel weer tot gauw.