napa valley
Nou we hebben de wijn toer gevonden hoor, alleen hebben we samen besloten om niet met de trein te gaan, omdat hij niet stopt onderweg en we ook geen wijngaarden en proeverijen zouden bezoeken. Dus hebben we besloten om een bustoer te doen, nou dat was top, we ebben vier wijnhuizen bezocht en overal proeven, we zijn onderweg geweest van half elf tot half zes, dus je kan bedenken hoeveel wijnen wij geproefd hebben, heeeeeeeeeeeeeeerlijke wijn hier uit de Nape valley, echt top.
We hebben overal uitleg gekregen over het wijn proces, een wijngrot bezocht en een heerlijke lunch genoten echt weer een top dag en een leuke afsluiter van onze vakantie.
Morgen rijden wij richting Road beer waar wij zaterdag ochtend vroeg de camper in moeten leveren, dus morgen is het inpakdag en natuurlijk ook een beetje schoonmaken.
De rest horen jullie morgen nog wel dikke kus en tot gauw.
Nou ik zit gewoon in de vakantieblues al lezende omdat jullie naar huis moeten. Gek he?
Ja zo zie je maar dat leuke dingen snel gaan... jammer dat het er voor jullie alweer bijna opzit, maar wat hebben jullie een fantastische reis gemaakt! Erg leuk dat we mee mochten reizen. Geniet van de laatste dagen en de terug reis en spreek jullie weer als jullie in ons kikkerlandje zijn.
x merove
hai paps en gonny.
wat hebben jullie een geweldige reis gehad.
zoveel moois gezien en leuke dingen beleefd.
wij hebben ook ontzettend genoten van de vakantie samen met jullie.
daar wil ik jullie dan ook voor bedanken.
en voor de geweldige mooie foto,s.
Maar er is een tiet van komme en er is een tiet van gaan.
dus kom maar weer snel terug hoor.
dan kan die kleine barrel jullie weer lekker pesten.
hij kan niet wachten zegt hij net.
een hele goeie reis terug en doe voorzichtig.
zal blij zijn als jullie er weer zijn.
veel liefs en kusjes ons.
Hoi Fran Gon,
Hoe is het zo aan het eind, vast dubbel heerlijk om iedereen weer te zien maar jammer van deze geweldige vakantie er op zit denk ik.
Maar als we nu flink gaan kaarten kunnen we gauw weer iets mooi's bedenken..
een hele goede reis goede vlucht en tot maandag.liefs