noorwegen reis lofoten
Hallo,daar, hier zijn we weer.
Het is elf uur dinsdag 3 augustus en het is hier nog klaar licht het word hier echt heeeeeeeeel laat donker. echt maar een paar uur, heel bijzonder.
Meta geniet nog maar even, het zal je best tegen vallen volgende week, ik denk aan je hoor.
Maar nu wil ik even mijn broer vast feliciteren met zijn verjaardag, ook van Truus en Geurt en Frans natuurlijk, dus bij deze een hele fijne dag toegewenst vanuit Noorwegen. Dikke kus van ons allemaal.
Wij zijn dus nu op de Lofoten en hebben vandaag een soort Venetie bezocht maar dan op noorse wijzen heel bijzonder, daarna hebben Truus en ik nog even een wandeling gemaakt en daarna zijn we richting Andernes gereden, we zijn nu halverwege en doen morgen de rest naar die plaats waar we dus de walvissen en de bultruggen gaan zien.
Morgen hoop ik meer te vertellen, maar voor vandaag is het op.
Of we wachten nog op het noorderlicht.
Dikke kus aan allemaal.xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Hoi luitjes,
Zo langszamerhand een hele onderneming als de weersomstandigheden niet zomers zijn voor jullie. Gisteren met Ma voor het vaatonderzoek naar Tergooi geweest. Viel 100% mee. Na 20 min. stonden Coryy en zij al weer buiten. Voor de uitslag moet er een nieuwe afspraak worden gemaakt. sÁvonds lekker gegeten in 't Spiegelhuys in Ned. den berg.
Groetjes en rust vandaag lekker uit.....
P.S. Corry kan nog niet veel. Heeft nog veel last van haar rug (valpartij Hilversum)
Valpartij Hilversum????? Wat heeft ze? Sterkte Corry!!!
Liefs,
Mascha.
Op Frans z'n fiets gefietst met slippers aan.....; stond stil en wilde het ene been over de stang bewegen en bleef met haar slipper aan die stang hangen... boem op d'r kont(tje), eigen schuld dikke bult, wie fiets er nou met slippers aan??? Groetjes :-)